Over ons

"Het juiste advies en klant tevredenheid staat bij ons op nr.1"

Klanttevredenheid

Wij  vinden het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel, advies en product de winkel verlaten.

Bezorging

Bent u op de fiets en lukt het niet om alles mee te nemen? We bezorgen uw producten in Scheemda.

Groot assortiment

In onze winkel vindt je een rijke voorraad aan dieren producten. Voeding, een lekkernij of accessoires we hebben het allemaal.

Het beste voor uw huisdier

Als je bij Dierenvriend Nikkie de winkel binnen loopt valt het je onmiddellijk op, deze winkel heeft een andere uitstraling dan andere dierenspeciaalzaken. Door bij de inrichting geen gebruik te maken van staal en plastic, maar van natuurlijke materialen komt onze binding met de natuur goed tot uiting. Ook bij onze producten zijn we sterk gericht op natuurlijke voeding. Zo vind je bij ons de natuurlijke merklijn “Puur” waar wij zelf goed over te spreken zijn. Natuurlijk ontbreken ook de bekende merken zoals Carnilove, Naturis, Biofood en Farm Food niet in ons assortiment. Maar ook voor voedseldieren zoals muizen, krekels, sprinkhanen, enz. kun je bij ons terecht. Ons assortiment is te uitgebreid om hier allemaal op te noemen, dus kom gerust eens bij ons langs in de winkel. Mocht u nog wat missen in ons assortiment, wij vinden het een uitdaging om het te kunnen toevoegen aan ons assortiment.

Wij staan voor eerlijkheid en een goed advies. Zijn er vragen die wij niet direct kunnen beantwoorden, dan zoeken wij dat voor je uit en komen dan met het juiste antwoord bij je terug. Wij vinden het namelijk belangrijk als onze klanten tevreden de winkel verlaten.

"Wij zien u graag een keer in onze winkel!"

Martine de Vries
Dierenvriend Nikkie

Martine de Vries | Dierenvriend Nikkie